Idag är jag en ung kvinna i sin bästa ålder jag lever livet och försöker inspirera andra till samma livsglädje och kvalité som jag funnit genom att hitta olika verktyg till min verktygsväska. Jag vill hjälpa andra att leva sitt liv efter deras förutsättningar, jag har hittat verktyg som passat mig och tänker att dessa kan var tillhands i andras lådor också!

Här på min hemsida hittar du min blogg, events, recept inspiration ja lite smått och gott! Jag har även Facebook, Instagram och Youtube kanal för dej att hitta med från mej! Nedan här följer en längre historia om mig och lite hur jag hittat tillbaka till livet!

Och du kan som jag gjorde, göra denna resa tillsammans med mej som coach, då ansöker du HÄR!

Hösten 2015 trodde jag att mitt liv var över!…

2,5 h timmars powernaps var inte ovanligt och att sova länge, gå och lägga sig tidigt!
Varför då? – sjukskrivning i utmattningssyndrom & depression & senare också diagnos ADHD och kronisk sjukdom.
Läkaren säger till dem som får en kroniska sjukdom, sörj, sörj så länge du behöver men res dig sedan, för detta är vad du kommer att få leva med resten av ditt liv! Det finns inget vi kan göra för dig, för smärtan och värken (förutom att ge smärtstillande medicin) som din kropp ger dig p g a av den kroniska sjukdomen, du får acceptera att du från och med nu får förändra ditt liv totalt och inte kunna göra något du gjort innan, tänker inte alla då att ens liv är över?
Jag började med min morgondrink och kvällsdrink, jag fick små vinningar. Jag sov bättre (men inte bäst) och jag hade lite mer energi. Min coach berättade för mig om detta livsstilsprogram och rekommenderade av hela sitt hjärta att detta var verkligen något jag borde testa. Och vid denna tid var jag riktigt dålig, jag mådde som sämst i huvud och kropp, jag tog ofta tupplurar det gick inte en dag då jag var tvungen att ta en powernap och ibland till och med flera gånger per dag, min mage (IBS) var orolig och min sköldkörtel var helt ur balans! Jag funderade på hur mitt liv skulle vara utan att ha testat detta hälsoprogram, och det var inga lyckliga tankar jag fick upp, men tanken att vad har jag att förlora kom! Jag höll ju på att förlora mitt liv, och tro mig när jag säger att det fanns tunga stunder då jag verkligen hoppades på att allt bara skulle ha ett slut som jag kunde se. Men samtidigt var det något inom mig som viskade att jag absolut inte var där, jag ville något mer i livet. Man måste vilja våga börja bli frisk och det var det jag kände i perioder när jag tänkte tillbaka på mitt liv vad jag gjort innan och tyckt varit roligt, men energibrist och värk hindrade mig men jag var inte färdig, jag hade inte fått leva ett liv som jag önskat mig!

Idag är jag så oerhört tacksam till livet, jag förstår knappt hur jag kunnat vara där jag var 2015. Livsstils Programmet har gett mig mitt liv tillbaka!! Ett liv, där jag kan göra de saker jag gillar och som läkaren sa att jag skulle vara tvungen att släppa. Jag har ett lyckligt liv och tack vare en liten förändring med ett program som är så lätt att följa att det nästan är löjligt enkelt! Om du funderar på detta så fundera inte för länge, ta ett beslut! Ett beslut så du kan komma vidare på väg bort från det dåliga/negativa till det bättre/positiva. Jag trodde bara jag kunde må bra, jag visste inte att jag kunde må såhär bäst. Jag sover otroligt bra, min energi är på topp och skulle jag behöva mer energi p g a av att jag känner mig trött så tar jag bara en energidrink. Jag är tillbaka i arbete och jag kan träna igen, det som förgyllde mitt liv! Något jag lärt mig av detta är att kroppen är en livfull och energisk varelse, är den trött är det något fel, det är en varningssignal och då behöver något förändras. När jag har ont i huvudet behöver jag inte en huvudvärkstablett för jag har inte en brist på det utan min kropp behöver något annat, ibland något så enkelt som vanligt vatten!
Och till sist så kan jag känna men säker på detta, för produkterna tillverkas enligt GMP standard ISO och är dopingsäkert och de har ett NTC koncept, en patenterad metod för högst möjliga näringsupptag på cellnivå, bl.a. att allt är vattenlösligt och upptaget är nästan 100%, och nyligen blev produkterna kvalitét säkrade av TÜV (TÜV kvalitét säkrar massor av produkter i världen), allt detta får mig att känna mig otroligt trygg att produkter är för mitt bästa, renare och bättre grejer får vi leta efter!
Och det häftigaste steget jag tog sedan var att dela med mig av produkterna, det vore ju så hemskt, nästan katastrofalt om inte fler fick möjligheten att testa detta. Och efter mina egna erfarenheter och andras fantastiska resor så ser jag att detta verkligen funkar! En kombination som har förändrat såå många människors liv till det bättre!
Och efter mätning och vägning är det bara att konstatera att detta är inte är ett livsstilsprogram som bara hjälpte mej med min hälsa och välmående, det hjälpte mej även med extra kilon . Det är ingen quickfix utan det har tagit 3 månader men jag har inte ökat i vikt efter ha lagt till råvaror i min kost, utan jag behåller min vikt! Jag har under programmet minskat totalt -46 cm på kroppen och 6 kg i vikt. Och det är STORA siffror för mig för att vara 165 cm och väga 65 kg och sedan gå ner 6 kg på det, trodde jag aldrig och så enkelt som det var med men jag antar att det var exakt det som min kropp behövde. Men för mig har siffrorna inte varit det största, det största har varit min hälsa. Jag har fått uppleva mer energi, bättre sömn och mer livskvalité. Jag kan nu leva mitt liv som jag vill, jag behöver inte grunda mina beslut på om min kropp och hälsa inte orkar utan vi jobbar nu tillsammans och kan klara allt!! Något som jag inte trodde skulle finnas i mitt liv innan, är så tacksam över att nu ha hälsan välbehållen och att nu ha verktygen för att kunna få ännu bättre hälsa och mående gör mig överlycklig!! Ni som kör programmet där ute! Håll i 3 månader och verkligen ge det allt, vi alla är så värda att få bättre hälsa och tack för detta livsstilsprogram! Nu måste jag berätta för andra om detta så att alla andra också kan få bättre hälsa!
Är så glad att jag valde en förändring, och hoppas nu att jag kan inspirera andra till att våga förändra! Vill du också testa detta Livsstilsprogram så ansök här!

”Jag visste inte först, jag behövde en vägvisare, men vilken väg jag skulle gå var fortfarande bara mitt beslut att ta. Och idag är jag glad över att jag valde EN väg att gå”

Var inte en främling, kan jag hjälpa dej med något i livet så hör av dej, gå till ”kontakta” så hittar du flera olika kanaler att få kontakt med mej. Vore jätteroligt om du hängde med i min community bland alla underbara människor som vill leva här och nu! Och mina communitys hittar du på Facebook och Instagram .. gå in och Gilla och Följ och få mer inspiration och glädje i livet.. Inte låta sig vänta på att livet ska hända utan det händer här och nu och det bästa vi kan göra är att bara anamma det som det är!

Och om du inte ansökt och nu är redo att ansöka till livsstilsprogrammet så gör det HÄR!

Så hörs vi snart igen! Det bästa till dig,

~ Sanna ~


2 Comments

  1. Jeanette Erlandsson says:

    Fantastisk läsning och jag känner igen mig på mycket av din resa du gjort. Jag är medveten om det jag äter och är rädd om min kropp, men något saknas att stoppa i de hål jag har av sorg efter mamma och mormor, det går inte en dag än att jag tänker på dom. Är medveten om positivt tankesätt och att inte ta åt mig negativa händelser, det är tufft många gånger, man får kämpa. Känslor av att man varken syns eller hörs gör inte saken bättre, jag är inte den som tar plats. Kanske det finns en nyckel till ett bättre mående? Jag hoppas det. Fin läsning Sanna och jag vill läsa mera av ditt. Kram

    1. admin says:

      Åh Fina Jeanette! Tack för din fina skrivna ord! Är tacksam att fått träffa dig, ibland försvinner de vi älskar men då får vi ibland möjligheten att träffa på andra som kommer ha betydelse i våra liv. Jag hittade mycket att stoppa i min tomma hål, både näring och personlig utveckling och är såå tacksam varje dag! Man kan nästan säga att jag hittade en liten nyckel 😉 haha har inte sett det så men det slog mig nu. Något helt annat öppnades för mig, fler möjligheter! Kan ju u få stå på en scen med dig <3 Kram!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *