Jag söker alltid efter nya, intressanta människor att jobba tillsammans med eller ha ett samarbete! Nedan är ett ansökningsformulär du gärna får skriva i för att se om vi är en match med varandra!

ANSÖKNINGS FORMULÄR

Känner du att du vill göra något nytt eller satsa på att arbeta hemifrån för första gången …. då har du har kommit till rätt ställe!

Men så fantastisk som det skulle vara att arbeta tillsammans vill jag se till att det passar oss båda.

Jag jobbar inte med bara någon som vill gå med i mitt lag, för att jag verkligen måste satsa mycket på coachning och träning, och jag vill och måste vara flitig med min tid …

Men här är ett enkelt sätt att kvalificera dig själv – fråga dig själv ”Vill jag jobba med mig?” Om svaret är ”JA Absolut” då är jag glad och glad att träffa dig!

Jag lägger ner min tid och hjärta till alla som vill detsamma som jag men vad söker jag?

– Någon som är är villig att lära sig
– Någon som har en brinnande önskan att skapa Framgång
– Någon som är oberoende, som ser till att utnyttja sin tid väl
– Någon som är nyfiken på nya saker
– Någon som inte har ”Några ursäkter”

Det är också oerhört viktigt att du är intresserad av hälsa, välmående & livsstil .. träning är ett plus!

Du ska gilla att arbeta i team men samtidigt vilja vara din egen chef, gilla att ha kontakt & skapa kontakt med människor och vilja hjälpa andra människorna. Du är engagerad i att hjälpa andra med viktnedgång, bättre livsstil, kosthållning mm. Du känner kundansvar, då behöver du också ha förståelse till säljprocessen och du är lite service minded!

Till sist så är du också en glad person och en driven person, är en som kan jobba ”hårt” för att uppnå dina drömmar fast ändå ha leendet med dej i livet!

Om detta känns som dej, tveka inte att kontakta mej så kan jag få berätta vad de är jag gör och hur du också kan göra detta till ditt eget.

Fyll i ansökningsformuläret så hörs vi av! 🙂

Och så hörs vi inom en snar framtid!

Det bästa till din framtid,

~ Sanna ~